duminică, iulie 14
Shadow

5 idei de decorare pentru spații mici pentru a profita la maximum de orice cameră din casa ta

Decorarea spațiilor mici vine cu unele provocări foarte unice. Renunță la asta: decorarea unui spațiu mic se poate face foarte usor, mai ales atunci când ai de-a face cu lipsa oricărui spațiu de depozitare semnificativ. Sigur, organizarea unui dulap de lenjerie vă poate oferi un sentiment de ordine, dar ce ai de gând să faci cu toate articolele tale de toaletă când încerci sa decorezi jumatate de baie sau un spațiu mic?

Ca și în cazul oricărei idei de decorare, lucrurile se pot ingreuna, chiar și într-un spațiu mic. Dar, înarmat cu ideile noastre de decorare, îl vei face să funcționeze la buget. Indiferent dacă decorați un apartament mic cu un dormitor sau o căsuță ciudată, sfaturile noastre sunt ușor de implementat și vă vor face casa fără dezordine și mult mai mare în doar câteva ore.

Mai mult, pentru că știm că pragmatismul nu este totul, ideile pe care le împărtășim astăzi cu tine sunt distractive și frumoase! Suntem de părere că spațiile mici nu ar trebui să fie reduse când vine vorba de stil. La urma urmei, având la dispoziție atât de multe instrumente și gadget-uri grozave — indiferent dacă sunt pentru organizarea dulapurilor de bucătărie sau pentru alte idei de depozitare în casă , există întotdeauna o modalitate de a maximiza posibilitățile fiecărei camere. Începeți de aici cu multă inspirație pentru instrumente, sfaturi și idei atât de inteligente pentru spațiu mic.

Reduceți-vă accesoriile

Dacă lucrați cu o baie mică, accesoriile dumneavoastra ar trebui să rămână și ele relativ putine. Încercați să agățați o oglindă și aplice ca cele pe care le vedeți aici.

Baie mică cu tapet și oglindă

Schimbă-ți canapeaua

Da, o canapea mare va funcționa într-o casă cu spațiu provocat, dar unele camere necesită ceva mai puțin intruziv. Acest scaun face șmecheria – iar statura sa mică nici măcar nu pare greu de deplasat.

Cameră, Mobilier, Alb, Camera de zi, Design interior, Proprietate, Acasă, Masă, Perete, Masă de cafea,

Organizator cu capac pentru recipiente

Cu rafturile deschise în tendințe în aceste zile, veți avea nevoie de un loc unde să vă ascundeți obiectele inestetice de bucătărie. Acest organizator de capac este cel mai bine să-l păstrați într-un dulap, departe de lumina reflectoarelor și chiar vă va face viața mai ușoară și mai organizată.

Ascunde-ți hârtia igienică

Dacă lucrați cu spații mici, cu spațiu de depozitare minim, cum ar fi această baie, luați în considerare marginea chiuvetei pentru a vă putea ascunde articolele de toaletă din vedere.

Chiuvetă cu fustă cu țesătură în dungi albastre și albe

Investește în mobilier inteligent

Nu ar trebui să faci eforturi mari pentru a adăuga elemente organizatorice în camera ta. În schimb, alegeți mobilier care are spațiu de depozitare încorporat. În acest fel, nu va trebui să adăugați dezordine suplimentară pe măsură ce continuați să depanați problemele de spațiu.

idei de amenajare a spațiilor mici 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *