duminică, iulie 14
Shadow

Idei DIY pentru Paste

Nu se poate nega că proiectele de artă și meșteșuguri de Paște fac sărbătoarea mult mai frumoase. Indiferent dacă doriți să amenajați o masă de artizanat la o întâlnire de Paște sau să creați un decor DIY, aceste meșteșuguri simple nu vă vor dezamăgi – vor adăuga o notă de primăvară oricărei încăperi și sunt atât de ușor de creat! De la ouă de Paște strălucitoare la mini-terarii, există o idee de artizanat de Paște pentru toată lumea de aici. Mai jos, găsiți 5 idei de meșteșuguri de Paște care vă vor pregăti pentru primăvară.

Iepurași, ouă pictate și morcovi din sfoară

Aceste trei DIY-uri de decor de Paște ar putea părea de ultimă generație, dar sunt surprinzător de ușor de făcut acasă! In doar câțiva pași și rechizite simple, poți crea un imprimeu înrămat cu iepuraș de pânză, de agățat pe perete (este și un cadou grozav pentru copii) sau niște ouă pictate manual și morcovi înveliți în sfoară pentru decor.

Iepurașul de paște idei de artizanat

Cu Paștele la mai puțin de o săptămână distanță, a venit timpul să termin de pregătit coșurile pentru copii. Le menținem coșurile simple, cu câteva activități artizanale de vacanță de primăvară și acești iepurași adorabili. Dacă sunteți în căutarea unui cadou drăguț și ușor de făcut manual de adăugat la coșul lor de Paște, atunci acest tutorial este doar pentru tine! Acest tutorial rapid și ușor cu iepurași facuti din șosete este meșteșugul de Paște perfect, de ultimă oră pe care il poți face pentru copii sau impreuna cu ei.

Paștele s-a apropiat destul de repede anul acesta, nu-i așa? Cred că asta se întâmplă cu majoritatea sărbătorilor acum. În copilărie, aștepți și aștepți să vină o vacanță, emoția făcându-l să pară că nu va fi niciodată. Dar, ca adult, se pare că vin imediat unul după altul prea repede.

Dar aș vrea să iau săptămâna să mă bucur cu adevărat de această vacanță cu copiii, poate că este una dintre cele mai importante pentru noi. Știu că iepurașii din șosete nu reprezintă adevărata semnificație a Paștelui, dar îmi place să amestec un mic iepuraș și distracție de colorare a ouălor în vacanță.

Iepurasi din sosete DIY

Pentru a face iepurași de șosete veți avea nevoie de:
O șosetă mica din pâslă cu pompon mare
ochi mobili
panglică
benzi de cauciuc transparente
orez.

Primul pas

Umple soseata cu aproximativ o cană de orez, în funcție de dimensiunea șosetei. Leaga benzile de cauciuc transparent de două ori pentru a crea un cap, una pe gât și una în vârful capului.

Pasul doi

Taie o bucată de pâslă contrastantă pentru a crea o „burtă” pentru iepuraș, lipiți-l pe șosetă folosind lipici.

Pasul trei

Lipiți ochii, dinții (o bucată mică pătrată de pâslă tăiată în mijloc, care seamănă cu dinții), pompon pe spate și un nas (mică bucată de pâslă triunghiulară rotunjită). Legați o fundă în jurul iepurașului.

Pasul patru

Tăiați partea de sus a șosetei în jumătate pentru a crea urechi pe iepurașul. Tăiați colțurile pentru a face urechile ușor rotunjite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *