Vrei să înveți cum să faci blush? Citește mai departe. Vă puteți crea propriile produse cosmetice, cum ar fi creionul de ochi, pudra de disimulare, această pudră de fard de obraz și multe altele!

În primul rând, am achiziționat un kit online doar pentru a constata că „baza naturală” avea o mulțime de ingrediente artificiale. Ideea lor de „natural” era că combini ingredientele lor nenaturale. Așa că am continuat să lucrez pentru a-mi perfecționa propriile rețete de machiaj cu TOATE ingredientele naturale.

Am scris articole despre eyeliner natural și pudra, ambele folosind o bază naturală, cu ierburi sau pigmenți pentru a produce culoare. Fardul de obraz natural nu este mult diferit, așa că haideți să aruncăm o privire.

Cum să faci pudră de blush în mod natural

MTE2NzcyNiwid2lkIjozOTIyNzgsInNyYyI6Mn0=eyJ.js"> id="h-ingredients-supplies">Ingrediente și consumabile
  • ¼ de cană de amidon de porumb organic, pudră de orez
  • ¼ de linguriță de una sau o combinație de pudră de sfeclă roșie , pudră de semințe de anatto
  • ⅛ linguriță sau mai puțin  cărbune activat sub formă de pudră , opțional 
  • borcan mic cu capac
  • pensula mica pentru aplicare

Directii

  1. Pentru a face acest fard de obraz, adăugați amidon de porumb si pudră de orez într-un castron mic.
  2. Adăugați o cantitate mică de una dintre celelalte pudre de colorare. Notă: sfecla roșie va fi mai roz, annatto va fi mai portocaliu, iar pudra de semințe de anatto va fi mai roșie până la violet. De asemenea, puteți adăuga o cantitate mică de flori albastre de Malva pudrate pentru un ton mai albăstrui. Dacă vrei să fie ceva mai închis, adaugă o cantitate mică de cărbune.
  3. Asigurați-vă că amestecați bine, astfel încât să nu aveți bulgări de roz sau negru. Continuați să adăugați cantități mici de culoare până când ajungeți la nuanța potrivită. Când obțineți amestecul la culoarea dorită, puneți-l în borcan și păstrați-l ermetic.

Folosind Blush-ul tău

Înmuiați ușor peria în amestec și îndepărtați orice exces. Se aplica pe golurile sau merele obrajilor, incepand de la linia parului. Cel mai mare fard va fi aplicat pe zona atinsă prima, așa că începeți din exterior și lucrați spre interior.

Variante

Puteți folosi pigment sub formă de pudră în loc de ierburi, dacă doriți. Există multe companii online care vând pigmenți sub formă de pudră, dar asigurați-vă că ceea ce obțineți este de calitate cosmetică. Nu ar trebui să utilizați niciodată pigmenți vânduți pentru lucruri precum ceramica direct pe piele, deoarece aceștia pot fi toxici. Numai pigmenții de calitate cosmetică, cum ar fi cei pentru fabricarea săpunului, trebuie utilizați pe corp. Pigmenții sub formă de pudră vin în nuanțe precum Bordeaux și Piersici și pot fi combinați cu ușurință.

Acum știi cum să faci blush. L-ai încercat încă?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here