Iată cea mai buna rețeta cu legume! Aceasta rețeta ușoara și sănătoasa de garnituri evidențiază modalitatea ideala de a găti legume gustoase.

Îți place să mănânci legume? Si noua. Aici, la Diy Crafts ne-am străduit să găsim moduri delicios de sănătoase de a le mânca. Cea mai bună alegere este aceea ca există infinite moduri de a face legumele să aibă un gust incredibil.

Iată rețeta noastra de top cu legume care fac ca fiecare bucatica să aibă gust de un milion de dolari. Există broccoli prăjit epic care este crocant și care sunt irezistibili, salată Caprese cu roșii proaspete suculente și varză de Bruxelles crocantă, care au un gust la fel ca în stilul restaurantului. Pentru fiecare legumă, am enumerat mai jos câteva dintre preferatele noastre, în cazul în care aveți nevoie de mai multă inspirație. Ești gata?

Acum… cea mai buna rețeta cu legume!

În primul rând: cea mai bună rețetă de legume prăjite! Această rețetă magistrala va mulțumi chiar și pe cei mai atenți cosumatori de legume.

Iată cum să prăjiți legumele cu cel mai bun amestec de condimente! Aceste legume prăjite umplu două tigăi și durează doar 30 de minute pentru a se prăji.

Desigur, puteți folosi orice legume doriți. Iată ce am ales pentru această rețetă și de ce:

  1. Conopida și broccoli : Conopida ramane frageda și perfect caramelizată. Adăugați puțin broccoli pentru culoare, dar pentru că poate fi puțin amar atunci când este prăjit, nu trebuie sa adăugați prea mult.
  2. Cartofi dulci : Cartofii dulci aduc o dulceață fragedă mancarii și o culoare portocalie strălucitoare.
  3. Ardeii roșii și galbeni : Ardeii au o aromă minunat de dulce atunci când sunt gatiti și nu durează prea mult să se prăjească.
  4. Ceapa rosie : Ceapa rosie aduce dulceata si rotunjeste curcubeul cu o culoare violet.
  5. Amestecul de condimente: Cel mai bun amestec de condimente este simplu: pudră de usturoi și condimente Old Bay! Adaugă amestecului perfect savuros.

Și mai bine, amestecul de legume pe care l-am ales durează doar 30 de minute pentru a se prăji ! Nici măcar nu trebuie să amesteci. Să trecem la cum să le prăjim…

Cum să prăjiți legumele: un tutorial

Prăjirea legumelor este foarte ușor de realizat! Deși nu este rapida, sunt suficiente doua tigai pentru 8 persoane ca o garnitură! De asemenea, este perfect pentru a pregăti mesele de weekend și pentru a mânca pe tot parcursul săptămânii! Iată pașii de bază pentru prăjirea legumelor.

Pasul 1: Tocați legumele.

Aceasta este partea din rețetă care consumă cel mai mult timp! Iată tehnicile de care veți avea nevoie pentru această rețetă:

  • Cum să tăiați conopida Iată cum să tăiați perfect buchețelele: fără a face mizerie.
  • Cum să tăiați o ceapă Înainte rapid la metodă la 1:30, apoi tăiați-le în felii de 1/2 cm.
  • Cum să tăiați un ardei gras Utilizați metoda pentru tăierea fâșiilor de 1/2 cm, apoi tăiați-le în jumătate.
  • Cum să tăiați un cartof dulce Tăiați cartofii în jumătate pe lungime, apoi din nou în jumătate pe lungime. Apoi feliați fiecare sfert în felii.
Cum să prăjiți legumele

Pasul 2: Se unge tava cu ulei de măsline, condimente și sare.

Această rețetă se face in două tigăi mari de legume prăjite. Pentru că sunt atât de multe legume, puneți-le in două tigăi tapetate cu hartie și amestecați cu jumătate din ulei de măsline și condimente. Amestecati și asigurați-vă că totul este acoperit uniform!

De ce să folosiți hârtie când prăjiți legumele? Ajută la curățare! Nicio diferență de aromă: doar ajutor pentru curățare. Evitați utilizarea ustensilelor de copt din silicon pentru prăjirea legumelor! Acestea au ca rezultat legume mai ude: am descoperit că hârtia face cele mai crocante legume.

Cel mai bun amestec de condimente? Un amestec de pudră de usturoi și condimente Old Bay! Aduce elementul savuros perfect: nu te vei putea opri din mancat. Consultați secțiunea de mai jos pentru mai multe despre Old Bay.

Tava foaie de legume prajite

Pasul 3: Coaceți la 450 de grade si nu amesteca!

Care este temperatura ideală pentru prăjirea legumelor? Coaceți la foc foarte mare: 450 de grade Fahrenheit sau 232 grade Celsius. Acest lucru face legumele crocante la exterior și fragede la interior. (La o temperatură mai scăzută devin fragede, dar nu crocante și caramelizate.) Veți coace până când sunt fragede: amestecul de legume pentru această rețetă durează aproximativ 30 de minute.

Trebuie să amestecați când prăjiți?

Nu! Această rețetă am personalizat-o astfel încât nici măcar să nu fie nevoie să amestecați. Tot ce trebuie să faceți este să rotiți tăvile după 20 de minute. În acest fel, legumele devin perfect rumenite.

Și gata: tot ce trebuie să știi despre cum să faci cele mai bune legume prăjite! Spune-ne întrebările tale în comentariile de mai jos.

Cele mai bune legume prăjite

Ce este Old Bay și ce este un înlocuitor al acestuia?

Aceste legume prăjite au un indiciu de condimente Old Bay pentru a le face irezistibil de gustoase! Dar ce este? Old Bay este un amestec american de condimente care este adesea folosit pentru a condimenta fructele de mare. Principalele ingrediente din Old Bay sunt boia de ardei, sare de țelină, piper negru și fulgi de ardei roșu zdrobiți. Puteți găsi Old Bay în magazinul dumneavoastra alimentar de la raionul de condimente sau puteți cumpăra Old Bay online .

Care este un înlocuitor pentru Old Bay? Daca nu o gasesti, pentru cele 2 lingurite specificate in aceasta reteta foloseste 1 lingurita boia si ¾ lingurita sare kosher . Puneti câteva vârfuri de semințe de țelină dacă aveți: adaugă acea aromă clasică de țelină.

Cele mai bune legume prăjite

Cele mai bune modalități de a servi legumele prăjite

Odată ce ai făcut aceste legume gustoase prăjite, există atât de multe moduri de a le servi! Iată câteva lucruri pe care ne place să le facem cu această rețetă de legume sănătoase :

  1. Desigur, sunt o garnitură grozavă ! Serviți cu somon , creveți , pui, chiflă de carne sau paste .
  2. Într-un bol de cereale. Faceți o oală mare de orez brun , quinoa sau farro , apoi acoperiți cu năut, verdeață și cel mai bun sos Tahini .
  3. Ca salata. Serviți peste verdețuri cu dressingul nostru Healthy Ranch .
  4. Într-un sandviș de lux. Prăjiți niște pâine, întindeți pe ea brânză de capră și adăugați legume prăjite. Pentru aroma, stropiți cu glazură balsamică .
  5. Pentru divertisment. Legumele prăjite sunt perfecte pentru cină sau mese de sărbători precum Crăciunul .

Această rețetă de legume prăjite este…

Vegetariana, fără gluten, pe bază de plante, fără lactate și vegan.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here